Zaradi COVID 19 naročila lahko obdelamo z majhno zamudo

Iskanje

100% varna dostava z brezkontaktno oddajo naročila

Izjava o varstvu osebnih podatkov

1. Upravljavec

Uradno ime podjetja: Moj izziv d.o.o.
Sedež podjetja: Grintovška ulica 42
Odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik ali predstavnik): mag. Matjaž Frelih, e-pošta: info@frelaxl.com

2. Obvestilo o uporabi in obdelavi osebnih podatkov
Upravljavec sme uporabiti in obdelovati osebne podatke uporabnika spletišča, pridobljene ob registraciji v spletno trgovino frelaxl.com, v skladu z vsakokrat veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1, Ur. l. RS št. 94/07).
V skladu z ZVOP-1 sme upravljavec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. Osebna privolitev je prostovoljna izjava volje posameznika, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, in je dana na podlagi informacij, ki jih zagotovi upravljavec. Osebna privolitev posameznika je lahko pisna, ustna ali druga ustrezna privolitev posameznika.
V primeru uporabe spletne trgovine frelaxl.com se za osebno privolitev šteje ravnanje uporabnika, ki ob registraciji v frelaxl.com na spletu s klikom na gumb “Registracija” potrjuje, da je prebral pogoje uporabe ter da se z njimi v celoti strinja.

3. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave
Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene pošiljanja naročil in podpore strankam.
Za namen pošiljanja naročenih izdelkov hranimo in dostavnim podjetjem posredujemo:
– ime,
– priimek,
– naslov,
– telefonsko številko,
– naslov elektronske pošte.
Osebne podatke uporabljamo pretežno znotraj podjetja Moj izziv d.o.o., Grintovška ulica 42, 4000 Kranj. Za potrebe dostave naročenih izdelkov jih predamo tudi kurirskim službam (DHL, UPS, DPD in druge).

4. Privolitev v obdelavo osebnih podatkov
Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Šteje se, da uporabnik na spletišču ob registraciji v spletno trgovino frelaxl.com, pri kateri s klikom na gumb “Registriraj” potrdi, da sprejema in se strinja s temi splošnimi pogoji, daje osebno privolitev v uporabo in obdelavo osebnih podatkov, ki se zahteva v skladu s predpisi o varstvu osebnih podatkov. Na podlagi njegove osebne privolitve sme upravljavec osebne podatke obdelovati za namene, ki so opisani v točki 3. izjave o varstvu osebnih podatkov.

5. Iznos
Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

6. Obdobje hrambe
Osebne podatke posameznika hranimo dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili obdelovani oz. do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.
V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

7. Pravice posameznika (osebe)
Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva:
– vpogled,
– popravek,
– popoln izbris,
– prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

8. Varstvo osebnih podatkov
Upravljavec bo pri obdelavi osebnih podatkov posameznika in pri ravnanju z njimi ravnal v skladu z zahtevami veljavne zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. 94/2007).
Upravljavec bo zaradi zavarovanja osebnih podatkov uporabil organizacijske, tehnične in druge ustrezne postopke in ukrepe, da se prepreči nepooblaščeno uničenje podatkov, njihova sprememba ali izguba ter nepooblaščena obdelava. Upravljavec ne odgovarja za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob registraciji na spletni strani portala.

9. Politika uporabe piškotkov
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani. Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

10. Informacije v zvezi s spletnim reševanjem sporov v skladu s čl. 14. odstavek. 1 SRS (Uredba za spletno reševanje sporov):

Evropska komisija daje potrošnikom možnost za reševanje spletnih sporov v skladu s čl. 14. odstavek. 1 SRS na eni od svojih platform.
Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) služi kot mesto, kjer lahko potrošniki poskusite doseči, izvensodno poravnavo sporov, ki izhajajo iz spletnih nakupov in pogodbe za storitve.

Back to Top
Izdelek je bil dodan v košarico